Dorim sa va informam ca am incheiat campania de testare gratuita a medicilor pentru Anticorpii Cov (Novel Coronavirus) IgG/IgM.
Speram ca demersul nostru a fost de ajutor si s-a alaturat multor alte entitati publice sau private implicate in lupta impotriva pandemiei.
Toata aceasta campanie a fost sustinuta din fonduri integral private si prin eforturile voluntare insufletite de dorinta de a ajuta a personalului nostru de specialitate.
INCEPAND CU DATA DE 22.04.2020 ORICE PERSOANA CARE VA DORI SA FIE TESTATA SE POATE PREZENTA LA CENTRELE NOASTRE DIN IASI SI BOTOSANI.
Pretul analizelor este de 100 lei (Cov IgG) si 100 lei (Cov IgM).
Mai jos va prezentam cateva informatii utile pentru a intelege necesitatea acestei testari si semnificatia rezultatelor de laborator in contextul clinic al pacientului.
LABORATOARELE NOASTRE NU FAC TESTE RAPIDE PENTRU DOZAREA ANTICORPILOR. ACESTE TESTE AU O ACURATETE SCAZUTA SI POT DA REZULTATE FALS POZITIVE SAU FALS NEGATIVE.
Mai mult, unul din cinci teste de laborator este FALS negativ prin testarea rRT- PCR recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii.
Specialistii deja propun efectuarea de teste imunologice complementare in functie de faza de evolutie a bolii COVID-19.
Desi studiile stiintifice sunt inca in plina desfasurare, se pare ca :
– testarea rRT- PCR este utila pentru diagnosticarea COVID-19 in faza acuta a bolii;
– testarea IgM/ IgG este utila pentru diagnosticarea COVID-19 in faza cronica a bolii.
Deoarece timpul exact al infectarii unui pacient cu noul coronavirus nu este cunoscut, se pare ca cea mai buna solutie de diagnostic in COVID- 19 ar putea fi combinarea celor doua metode de testare: rRT- PCR si IgM/ IgG.
Pentru detalii sau programari va rugam sa apelati 0232210113 (Tritest Iasi-Anastasie Panu 28) sau 0231527858 (Tritest Botosani-Octav Onicescu 6).
Email: office@tritest.ro sau office.bt@tritest.ro
Pacientii care doresc sa fie testati vor trebui sa prezinte o trimitere de la medicul de familie sau specialist prin care acesta recomanda testarea anticorpilor SARS Cov 2.
Pentru orice alta analiza decontata CAS in baza biletelor de trimitere sunt fonduri disponibile.
Va asteptam.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor, în acord cu Regulamentul GDPR (UE) nr. 2016/679.

×